Caravan verkopen? Wat is uw caravan waard?

Wilt u uw caravan verkopen? En vraagt u zich af: wat is mijn caravan waard? Wij kopen uw caravan of vouwwagen of bemiddelen voor u bij verkoop. Ook inruil behoort tot de mogelijkheden. 

Aanvraagformulier om uw caravan te verkopen

Veilig en zorgeloos uw caravan verkopen

Verkoop uw caravan veilig en zorgeloos bij Caravan Centrum Oldambt. Na een visuele inspectie zijn er twee mogelijkheden: wij kopen uw caravan of wij bemiddelen bij de verkoop.

Wij kopen uw caravan

Op basis van onze inspectie doen wij een realistisch en vrijblijvend bod op uw caravan of vouwwagen. Gaat u hiermee akkoord, dan krijgt u boter bij de vis. U ontvangt direct het geboden bedrag plus het benodigde vrijwaringsbewijs.

Wij bemiddelen bij de verkoop van uw caravan

Naast aankoop van uw caravan of vouwwagen bieden wij ook de mogelijkheid om voor u te bemiddelen bij verkoop. U zet uw caravan te koop bij Caravan Centrum Oldambt en wij zorgen ervoor dat hij er representatief uitziet. De caravan blijft uw eigendom en wij ontvangen een percentage provisie bij verkoop. U profiteert van onze verkoopkanalen en marketinginstrumenten. Desgewenst leveren wij uw caravan af met Bovag-keuring en -garantie.

RDW-erkend caravanbedrijf

Caravan centrum Oldambt is een RDW-erkend caravanbedrijf. Als zodanig mogen wij zelf vrijwaringen afgeven.