Onderhoud, reparatie en keuring van uw caravan

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw caravan en bevordert de verkeersveiligheid. Daarom kiest u voor Caravanservice van Caravan Centrum Oldambt. Wij adviseren om uw caravan elke twee jaar een onderhoudsbeurt te geven. Gebruikt u uw caravan intensief? Dan is jaarlijks onderhoud verstandig voor veiligheid van uzelf en de mensen om u heen.

Uitstekend uitgeruste werkplaats

In onze uitstekend uitgeruste werkplaats verzorgen wij technisch onderhoud, reparatie en keuring van uw caravan, vouwwagen of camper. Onze werkplaats is uitgerust met alle benodigde apparatuur voor het opsporen, repareren, smeren, vervangen en afstellen van technische mankementen aan de elektra, gasinstallatie, sanitair, trekinrichting, chassis, remmen, assen en banden.

Onderhoud, reparatie & keuring camper

U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en keuring van uw camper. Hiervoor beschikken wij over een brug voor maximaal 4500 kilogram. Als eerste automonteur en diagnosespecialist kunnen wij alle reparaties en keuringen van uw camper uitvoeren, zowel aan de motor als aan het interieur. Als erkend STEK-monteur kunnen wij onderhoud en reparatie van de airco voor u uitvoeren.

Gratis wegen van uw caravan

Wilt u zeker weten dat u niet met een te zware caravan op vakantie gaat? Kom gerust bij ons langs om uw caravan te laten wegen. Wij wegen uw caravan gratis voor u. Zo gaat u altijd veilig op pad. En hoeft u niet te vrezen voor controles onderweg.

 

Voor het gratis wegen van uw caravan hoeft u geen afspraak te maken. Maar wilt u zeker weten dat onze weegbrug vrij en beschikbaar is? Bel dan gerust even van tevoren.

BOVAG caravanbedrijf

Als BOVAG-caravanbedrijf verzorgen wij graag uw BOVAG Onderhoudsbeurt Caravan. Daarbij krijgt u:

  • controle op wettelijke eisen
  • een grondige veiligheidsinspectie
  • een uitvoerig keuringsrapport
  • drie maanden BOVAG-garantie

Reparaties en herstelwerkzaamheden voeren wij altijd pas uit na overleg met u.