Uniek herstel van elk profiel van elk merk en type caravan

Hebt u een deuk in uw caravan? Met het Caravan Reparatie Systeem van Caravan Centrum Oldambt is uw caravan zo weer als nieuw. Met ons innovatieve reparatiesysteem voor caravanschade herstellen wij uw caravan onzichtbaar in het bestaande profiel en de exacte kleur. Caravan Centrum Oldambt is een ervaren en deskundig specialist in reparatie van caravanschade.

Caravan Reparatie Systeem - onzichtbaar uitdeuken van uw caravan

Deuken tot ongeveer een halve meter groot herstellen wij onzichtbaar met ons innovatieve Caravan Reparatie Systeem. Wat het profiel van de wandplaten ook is, na schadeherstel ziet u van de schade niets meer terug. Ons Caravan Reparatie Systeem is geschikt voor elk merk en type caravan.


Herstel van de beplating in origineel profiel

Wij herstellen de beplating in origineel profiel. Dit begint met het maken van een mal van het profiel met onze caravanreparatieset. Met speciale vacuümgereedschappen, een geleiderail en mallenset maken wij een afdruk van het originele patroon van de beplating. Deze mal plaatsen wij op de deuk, waarna wij de deuk volspuiten met een vuller. Na drogen en strak schuren van de vulling met een glasvezelpen, spuiten wij de herstelde schade op kleur.


BOVAG caravanbedrijf

Als BOVAG-caravanbedrijf verzorgen wij graag uw BOVAG Onderhoudsbeurt Caravan. Daarbij krijgt u:

  • controle op wettelijke eisen
  • een grondige veiligheidsinspectie
  • een uitvoerig keuringsrapport
  • zes maanden BOVAG-garantie

Reparaties en herstelwerkzaamheden voeren wij altijd pas uit na overleg met u.

Reparatie schade caravan in originele kleur

Na het strak maken van de schade aan de caravan, wordt de gerepareerde plek gespoten in exact de juiste kleur. Ook als het gaat om een oudere caravan waarvan de lak in de loop der jaren wat is verkleurd, spuiten wij exact in de juiste kleur. De spuitlak wordt gemaakt aan de hand van een zeer nauwkeurige meting van de actuele caravankleur. Ook als de deuk in de striping of print op de caravan zit, kunnen wij die helemaal op kleur spuiten.

Neem contact op